CapMan keräsi Tukikummeille 115 000 euroa verkostojensa avulla

joulukuu 8, 2015 2:00 pm / Kirjoittaja

Tukikummit lehdistötiedote 7.12.2015 klo 14

CapMan keräsi Tukikummeille 115 000 euroa verkostojensa avulla

CapMan järjesti 7.12. lounasseminaarin yhdessä Tukikummit-säätiön kanssa nuorten paremman tulevaisuuden puolesta. Seminaariin osallistui edustajia CapManin hankintarengas CaPSin jäsenyrityksistä. Tapahtuman osallistumismaksuista koostuva tuotto 115 000 euroa menee lyhentymättömänä Tukikummit-säätiölle, joka kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille.

Puhujina seminaarissa olivat Tasavallan presidentti Sauli Niinistö, joka on Tukikummien hallituksen puheenjohtaja, sekä Sammon, UPM:n ja Nordean hallituksen puheenjohtaja ja Tukikummien hallituksen jäsen Björn Wahlroos. Molemmat ovat Tukikummien perustajajäseniä ja mukana toiminnassa yksityishenkilöinä. Lisäksi tilaisuudessa puhui nuori teknologiayrittäjä Pia Henrietta Kekäläinen, joka on perustanut nuorten teknologiaopetukseen keskittyvän Mehackit-yrityksen.

Tasavallan presidentti käytti tilaisuudessa puheenvuoron pohtiakseen, miten Suomi pärjää tilanteessa, jossa kriisit maailmalla ovat lisääntyneet.

”Yhteiskuntamme muuttuessa nopeasti myös liike-elämän tulee osallistua aiempaa aktiivisemmin keskusteluun arvoista ja ratkaisuista. Tukikummien arvokkaan työn tukeminen on meille CapManissa tärkeää”, kommentoi CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund.

”Tämä on hyvä esimerkki siitä, kuinka yhdessä tekemällä saadaan enemmän hyvää aikaiseksi. Olemme todella kiitollisia, että niin moni yritys on lähtenyt mukaan tähän kampanjaan ja halunnut tukea nuoria”, kertoo Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen Johanna Arantola-Hattab.

Tapahtumaan osallistui noin 80 edustajaa CapManin hankintarengas CaPSin jäsenyrityksistä. Seminaari pidettiin CapManin kohdeyrityksen Hotelli Kämpin tiloissa.

capman1(Kuvassa vasemmalta oikealle CapManin toimitusjohtaja Heikki Westerlund, Tasavallan presidentti ja Tukikummien hallituksen puheenjohtaja Sauli Niinistö, Mehackit-yrityksen perustaja Pia Henrietta Kekäläinen, Sammon, UPM:n ja Nordean hallituksen puheenjohtaja ja Tukikummien hallituksen jäsen Björn Wahlroos ja CapManin hankintajohtaja Maximilian Marschan.)

Lisätietoja:

Johanna Arantola-Hattab, Tukikummit-säätiön hallituksen jäsen, puh. 040 536 4036 Heikki Westerlund, toimitusjohtaja, CapMan Oyj, puh. 020 720 7504

Tukikummit www.tukikummit.fi
Tukikummit-säätiö sai alkunsa vuonna 2007 Sauli Niinistön ja Hjallis Harkimon yhteisestä huolesta niiden nuorten puolesta, jotka uhkaavat pudota yhteiskuntamme ulkopuolelle. Muut perustajajäsenet ovat Sari Baldauf, Eero Huovinen ja Björn Wahlroos. Tukikummit-säätiö kerää varoja syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Keräystilille tulevat varat menevät 100 % lyhentämättöminä perille.

CapMan www.capman.fi
CapMan on yksi Euroopan johtavista pääomasijoittajista. Yli 25 vuoden ajan olemme kehittäneet yrityksiä ja kiinteistöjä ja tukeneet niiden kestävää kasvua. Olemme sitoutuneet ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tavoitteemme on tarjota houkuttelevia tuottoja ja innovatiivisia ratkaisuja sijoittajille sekä lisäarvoa tuottavia palveluja sijoitustoiminnan partnershipeille, kasvuhakuisille yrityksille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Partnership-mallilla toimivat sijoitustiimimme eli Buyout, Real Estate, Russia ja Credit sekä osakkuusyhtiömme Norvestia vastaavat itsenäisesti sijoitustoiminnasta ja sijoituskohteiden arvonluontityöstä. CapManin palveluliiketoimintaan kuuluvat muun muassa varainhankinnan, hankinta- ja ostotoiminnan sekä rahastojen hallinnoinnin palvelut sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Palveluksessamme on noin 100 pääomasijoittamisen ammattilaista ja hallinnoimme rahastoissamme noin 2,8 miljardin euron pääomia.